Política

Musharraf té dos dies per plegar i evitar la destitució

MÓN

El ministre d’Exteriors del Pakistan, Shah Mahmood Qureshi, va advertir ahir al president Pervez Musharraf que si no abandona el poder abans de dimarts afrontarà el procés de destitució. “A Musharraf se li acaba el temps”, va declarar Qureshi, del Partit Popular del Pakistan (PPP), la principal formació de la coalició de govern a Islamabad. Els càrrecs que recaurien en el cap d’Estat inclouen violació de la Constitució i falta greu, segons van desvelar fonts oficials.
El gabinet de Musharraf, però, insisteix que el president no té cap intenció de dimitir i que assumirà la seva pròpia defensa en el procés de destitució que els partits del govern han engegat en contra seva.

“Tenim una llarga llista d’acusacions” contra Musharraf, va dir ahir un dirigent de la Lliga Musulmana del Pakistan-Nawaz (PML-N), de l’exprimer ministre Nawaz Sharif, l’altre partit de l’aliança de govern. “La presentarem dimarts, com a molt tard”, va afegir.

Si Musharraf es manté en la seva posició de no renunciar al poder, serà el primer president del Pakistan que afrontarà un procés de destitució.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.