Política

Al-Qaida insta a rebre Bush amb "bombes i trampes" en la seva imminent visita al Pròxim Orient

L'imminent viatge del president nord-americà, George W. Bush, al Pròxim Orient s'ha vist amenaçat pel membre nord-americà d'Al-Qaida Adam Gadahn, que ha instat els extremistes islàmics que rebin el màxim mandatari dels EUA amb bombes, a través d'un vídeo que es va publicar en diverses pàgines d'Internet de grups vinculats a la xarxa islamista radical durant uns 50 minuts.

Gadahn, conegut com a Azzam l'Americà després que es convertís a l'Islam i decidís iniciar la guerra santa al Pakistan, ha emplaçat els terroristes a donar "la benvinguda" a Bush "no amb flors ni amb aplaudiments, sinó amb bombes i trampes", durant les visites que el president té previst fer a Israel, Cisjordània, Kuwait, Egipte, l'Aràbia Saudita, la Unió dels Emirats Àrabs i Bahrain.

D'altra banda, segons el portaveu del ministeri d'Exteriors iranià, Mohammad Ali Hosseini, l'objectiu del viatge que el líder nord-americà emprendrà la setmana que ve "és intentar alleujar les fallides polítiques d'Amèrica a la regió", tot i que va insistir que, segons la seva opinió, "Amèrica no ha tingut èxit a l'hora d'aïllar l'Iran" amb les seves "interferències en les relacions dels països" del Pròxim Orient.

Alhora, ha volgut deixar clar que "l'Iran no té intenció de normalitzar les seves relacions amb els Estats Units, d'acord amb la política hostil nord-americana cap a aquest país".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.