Política

Al-Qaida nega l'autoria de l'atemptat contra Bhutto

Un portaveu del líder talibà pakistanès Baitullah Mehsud, a qui el govern ha acusat d'estar darrera de l'assassinat de la líder opositora Benazir Bhutto, ha desmentit avui la seva implicació en l'atemptat.

El portaveu pakistanès d'Interior, Javed Iqbal Cheema, havia assegurat després de l'atemptat, el passat dijous, que el responsable de la mort era Mehsud.

Musharraf dóna ordres a les forces de seguretat
Per la seva banda, el president de Pakistan, Pervez Musharraf, ha ordenar a les forces de seguretat que actuïn amb fermesa per a restablir l'ordre al país, davant l'ona de disturbis registrada arran l'assassinat de Bhutto.

Musharraf ha donat aquestes instruccions durant una reunió amb els responsables dels cossos de seguretat, als quals ha demanat protegir les instal·lacions vitals del govern i restablir l'ordre als carrers.

Diumenge es desvetllaran les instruccions de Bhutto
El vidu de Bhutto ha assegurat que la seva esposa va deixar instruccions escrites per al seu partit. Segons el canal de televisió Dawn, Asif Ali Zardari, ha anunciat que farà pública aquest testament polític demà, en una reunió del Partit Popular de Pakistan (PPP) que se celebrarà per decidir sobre la seva participació en els comicis legislatius del pròxim 8 de gener.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.