Política

Les fortes mesures de seguretat tornen a acompanyar la torxa olímpica, ara a Buenos Aires

Jocs Olímpics

La torxa olímpica recorre aquest divendres la ciutat de Buenos Aires sota fortes mesures de seguretat davant la por que es repeteixin les protestes contra la repressió de la Xina al Tibet que han caracteritzat el pas de la flama per Londres, París i San Francisco. Un dels protagonistes més esperats és Diego Armando Maradona, un dels portadors de la torxa.
Les forces de seguretat argentines han preparat un fort dispositiu de seguretat per als 14 quilòmetres de recorregut de la torxa davant l'anunci de manifestacions contra la Xina i a favor d'un Tibet lliure. La flama olímpica surt des de la zona de Puerto Madero, custodiada per prop de 2.700 policies.

Maradona és un dels portadors de la flama. El Comitè Olímpic Argentí ha decidit que sigui el futbolista qui iniciï el recorregut de la torxa olímpica, tot i que la seva presència depèn de si arriba a temps d'un viatge de negocis.

L'última portadora de la torxa serà l'extenista Gabriela Sabatini.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.