Política

Cau un altre membre del directori de les FARC

Ivan Rios hauria estat abatut en combats al centre-oest de Colòmbia

L'exèrcit colombià ha abatut aquest divendres Iván Ríos, membre del comandament de les Forces Armades Revolucionàries de Colombia (FARC), en combats en una zona al centre-oest del país, segons que ha informat Radio caracol citant fonts militars.

Ríos, àlies de Manuel de Jesús Muñoz Ortiz, "va ser un dels membres de l'equip negociador" i del "comitè temàtic" de la guerrilla de les FARC en el fallit intent de negociació amb el govern d'Andrés Pastrana.

De confirmar-se la mort d'aquest cap rebel, un dels nou membres del "directori" de les FARC, seria el segon integrant del comandament de la principal guerrilla colombiana abatut en menys d'una setmana.

Cal recordar que el número dos de les FARC, Raúl Reyes", va morir el passat dissabte quan tropes colombianes van atacar el seu campament en territori equatorià, incursió per la que el president d''aquest país ha trencat relacions diplomàtiques amb Colòmbia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.