Política

Almenys quatre morts en un atemptat en un hotel de Kabul

El ministre d'exteriors noruec, allotjat a l'hotel, surt il·lès de l'atemptat

Almenys quatre persones han mort i quatre més han resultat ferides en un atac suïcida que ha tingut lloc aquest dilluns a l'hotel Serena de Kabul, situat prop del Palau Presidencial. L'establiment hoteler és habitualment utilitzat per estrangers de viatge a la capital afganesa i es dóna el cas que en el moment de l'atemptat hi estava allotjat el ministre d'Exteriors de Noruega, Jonas Gahr Støre, que hauria sortit il·lès de l'atemptat.

Segons fonts policials, dues de les víctimes mortals serien guàrdies de seguretat afganesos que treballaven a l'hotel. L'atac s'hauria produït en dues fases. En la primera, els atacants haurien llençat bombes de mà contra els serveis de seguretat de l'entrada de l'hotel, i en la segona, un o dos suïcides haurien penetrat al recinte hoteler, per immolar-se un cop a dins.

Segons el diari noruec "Dagbladet", un dels seus reporters, Carsten Thomassen, i un altre noruec haurien resultat ferits.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.