Política

30 morts en un atemptat suïcida contra un autobús militar a Kabul

Els talibans no han trigat a reivindicar l'atemptat, segons el Ministeri de Defensa afganès

Cop dur dels talibans a la capital afganesa, Kabul. Un atemptat contra un autobús militar ha mort, segons el president del país, Hamid Karzai, 28 soldats i dos civils, a més de 29 ferits.
A les 6.45 del matí, hora local (2:25 als Països Catalans), un terrorista suïcida uniformat com a membre de l'Exèrcit afganès ha pujat a un autobús militar i ha detonat una càrrega explosiva, segons el cap de la investigació criminal de la policia de Kabul, Ali Shah Paktiawal.

"Una tragèdia horrible", ha descrit el president afganès. "Sigui qui sigui que ha atemptat contra la nostra gent, contra la Humanitat, definitivament contra l'Islam". Karzai ha afegit que "un home que es fa dir musulmà no mataria gent innocent al bell mig del Ramadà".

Els talibans no han trigat a reivindicar l'atemptat, segons el Ministeri de Defensa afganès. Els fets han tingut lloc al barri de Baharestan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.