Política

Nebrera presenta la candidatura per renovar el PP

Política

La diputada del PP català al Parlament Montserrat Nebrera ha presentat aquest divendres la seva candidatura "liberal-conservadora" per presidir i "renovar" aquest partit i a liderar, al mateix temps, el grup parlamentari al qual pertany.
Nebrera ha comparegut a la sala de premsa del Parlament, sense envoltar-se de cap altre dirigent de rellevància del partit i només acompanyada de representants locals del PP català a la comarca del Maresme, com el president local de Premià de Mar, Patrick Cruz, a més d'una desena d'"amics" que no ha identificat.

Rival de Sirera
La candidata a presidir el PP català i rival, per tant, de Daniel Sirera amb vista al congrés que celebrarà el partit del 5 al 6 de juliol a Barcelona ha assegurat que no pretén anar "contra ningú", encara que sí vol una "renovació" a fons del projecte, l'estructura i el lideratge de la formació, amb la finalitat de convertir-la en una veritable "alternativa de govern" a Catalunya.

En una de les comptades referències directes a l'actual president del PP català, Daniel Sirera, Nebrera ha indicat que "en els mesos de l'actual presidència no he acabat de veure quin és" el seu projecte i ha afirmat que el seu mandat ha tingut "algunes contradiccions".

El nou discurs popular
La candidata ha fet especial èmfasi a presentar-se com a abanderada d'una tendència netament "liberal-conservadora", ideologia que segons el seu parer ha d'impregnar el discurs del PP.

"Si el PP vol ser líder de les polítiques liberal-conservadores haurà de reconsiderar el seu discurs", ha advertit Nebrera, que opina que "les ideologies no han mort".

Nebrera, partidària de reforçar el pes de la societat civil i reduir l'intervencionisme de l'Estat, ha remarcat que "no és el mateix un projecte socialdemòcrata que un projecte liberal".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.