Política

Obama serà rebut avui a París pel president Sarkozy

Món

El candidat del Partit Demòcrata a la Casa Blanca, Barack Obama, serà rebut aquest divendres al palau de l'Elisi pel president francès, Nicolas Sarkozy, amb qui abordarà l'estat de les relacions bilaterals franco-nord-americanes i els principals assumptes de l'agenda internacional.

Obama arribarà a París procedent de Berlín i estarà a la capital francesa cinc hores abans de continuar la seva gira europea cap a Londres, on veurà el primer ministre, Gordon Brown, l'exprimer ministre, Tony Blair, i el líder de l'oposició, el conservador David Cameron.

A la capital francesa, Obama només s'entrevistarà amb el president Sarkozy i no té previstes altres reunions amb representants de l'oposició.

La cita a l'Elisi està fixada per a les cinc de la tarda, al final de la qual Sarkozy i el seu convidat compareixeran davant de la premsa. El cap de l'Estat francès va rebre el juliol de 2007 i el març passat el candidat republicà i senador per Arizona, John McCain.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.