Política

Hillary Clinton demana als seus seguidors que votin Barack Obama

EUA

"Avui, en el mateix dia en què suspenc la meva campanya, vull felicitar Barack Obama a qui dono el meu suport i el meu compromís" per aconseguir guanyar les eleccions presidencials a la Casa Blanca. Amb aquestes paraules Hillary Clinton ha anunciat la seva renúncia en la lluita per aconseguir la candidatura presidencial dins el Partit Demòcrata. També ha expressat públicament el seu ple suport a Obama i ha demanat per primer cop als seus seguidors que facin el mateix.

De fet, Clinton ha utilitzat el popular lema de campanya d'Obama per expressar el seu ferm suport al senador per aconseguir que el partit demòcrata arribi a la Casa Blanca:  "Sí, nosaltres podem".

Clinton ha assegurat que el més important en aquests moments és la unitat del partit i per això ha demanat als seus seguidors que treballin "amb el mateix esforç" que han mostrat durant la campanya de les primàries per donar suport a Obama. D'aquesta manera, ha dit, "garantirem que Barack Obama pugui travessar la porta de la sala oval el 20 de gener del 2009".

"A partir d'ara cal treballar perquè en les pròximes eleccions puguem afegir a la llista un altre president demòcrata a la Casa Blanca", ha dit Hillary Clinton.

La senadora per Nova York ha començat el discurs davant el seus seguidors a Washington assegurant que "aquesta no és la festa que volia" tot i que "sí la companyia". A continuació ha volgut agrair llargament el suport que ha rebut dels "18 milions de persones" de totes les edats i classes socials, que han "invertit tant en la nostra empresa comuna".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.