Política

Uriel Bertran farà tàndem amb el militant històric Jaume Renyer per a les eleccions a la direcció d'ERC

El líder del corrent crític Esquerra Independentista, Uriel Bertran, farà tàndem amb Jaume Renyer, militant històric d'ERC i de l'independentisme, per presentar-se a les eleccions a la direcció del partit. Segons han anunciat avui, el més probable és que Renyer es presenti per a la presidència i Bertran opti a la secretaria general. Amb la incorporació de Renyer, Bertran, l'aspirant més jove, pot atraure el vot de militants amb més anys d'afiliació. Renyer, que havia estat molt pròxim a Josep-Lluís Carod-Rovira, va adquirir notorietat quan el gener de 2004 va acompanyar l'aleshores conseller en cap a la Catalunya Nord, a la polèmica reunió amb representants d'ETA.

Per l'equip Bertran-Renyer, el fet que Carod hagi anunciat avui que renuncia a presentar-se a les eleccions per a la direcció del partit i es reservi per ser candidat a la Generalitat indica que "creix el consens respecte a la necessitat de renovació en profunditat al partit".  "Nosaltres sempre hem dit que cal una renovació a fons, tant estratègica com d'equips humans, i aquest pas de Carod va en aquest sentit", ha apuntat Bertran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.