Política

McCain busca el vot hispà i presenta una web en espanyol

El candidat republicà, John McCain, intenta acostar-se als votants hispans llançant una pàgina web en espanyol, en un moviment que podria ser clau de cara a les ajustades eleccions a la Casa Blanca al novembre.

Aquesta campanya del senador per Arizona es porta a terme per commemorar el festival mexicà del Cinc de Maig i ha dit als periodistes que "el missatge republicà està fet a la mida de tot el que concerneix als votants hispans".

"Confio que tindré un bon resultat", ha declarat el republicà. "Conec el seu patriotisme, conec el seu respecte per la família, el seu suport al (moviment) provida, conec els petits negocis dels nostres votants hispans", ha agregat McCain. El suport hispà al Partit Republicà s'ha reduït en els últims mesos, després de d'una acarnissada batalla amb els demòcrates quant a la immigració il·legal.
Legisladors republicans van bloquejar el juny del 2007 una proposta d'immigració que hauria fet ciutadans nord-americans molts dels 12 milions d'immigrants il·legals, la majoria llatins, que viuen als Estats Units. El suport de McCain per a una reforma migratòria va molestar molts conservadors del seu partit. Després va dir que el Congrés hauria de concentrar-se primer en la seguretat fronterera.

Un informe donat a conèixer a finals de l'any passat pel Pew Hispanic Center va mostrar que el 57% dels votants hispans es definien com a demòcrates, mentre només un 23% es consideraven republicans.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
judicial

L’advocacia de l’Estat demana que s’apliqui l’amnistia a Marta Rovira i la resta d’investigats pel Tsunami

barcelona

ERC prepara una moció per dedicar un carrer a les llevadores del municipi

llagostera
política

El PSC de Girona proposa mesures urgents contra el sensellarisme

girona
política

El Govern veu vergonyós el cartell contra Maragall i se’n desvincula

barcelona
política

El 93% dels votants del 12-M repetiria el vot a les eleccions catalanes

barcelona
política

El Govern sol·licitarà l’amnistia també per als policies

barcelona
societat

La Caixa de Solidaritat va ajudar 135 persones el 2023, una desena més que l’any anterior

barcelona
política

25 de juliol: Ple del Parlament per aprovar el nou vot telemàtic

barcelona
judicial

Puigdemont, Alay i Boye es querellen contra el jutge Aguirre

barcelona