Política

Un mort i 20 ferits per una explosió a Tailàndia

Almenys una persona ha mort i 20 han resultat ferides en l’explosió d’una granada llançada contra els manifestants antigovernamentals concentrats a prop de l’aeroport de Dom Muang de Bangkok. L’atac s'ha produït aquest dimarts a la matinada quan uns desconeguts han tirat bombes de mà des d’un pas elevat de l’autovia que porta a l’aeroport, en un lloc ocupat des de dijous per manifestants.

Els ferits, cinc d'ells en estat crític, han estat traslladats a diferents hospitals de la capital. Un dels dirigents de l'Aliança del Poble per a la Democràcia, Chamlong Srimuang, havia demanat aquest dilluns als manifestants que abandonessin la seu del govern que ocupaven des de l'agost passat en resposta a la falta de protecció contra els atacs dels rivals polítics. Els seguidors de l'Aliança ocupen des de dimecres passat els dos aeroports de Bangkok amb la intenció de forçar la caiguda del govern del primer ministre Somchai Wongsawat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.