Política

El Tribunal Constitucional de Tailàndia dissol el partit del govern i el declara culpable de frau electoral

Bangkok

El Tribunal Constitucional de Tailàndia ha declarat culpable de frau electoral el partit que governa i n'ha ordenat la dissolució, mentre els turistes espanyols que havien quedat atrapats a Tailàndia comencen a arribar a l'Estat.

El veredicte arriba després d'una investigació oberta al Partit del Poder del Poble, el partit del govern, per les irregularitats comeses en les eleccions del 2007, que va guanyar. S'espera que la decisió de l'alt tribunal ajudi a superar el bloqueig en què viu el país des de fa una setmana pels enfrontaments entre opositors i partidaris del govern.

Paral·lelament, aquesta matinada ha esclatat una bomba a l'antic aeroport de Bangkok. L'artefacte, que ha causat un mort i una vintena de ferits, l'han llançat contra els manifestants antigovernamentals que des de fa una setmana ocupen els dos aeroports de la capital.

L'explosió arriba hores després que els mateixos manifestants antigovernamentals han abandonat la seu del govern tailandès, que ocupaven des de feia tres mesos, precisament perquè havien patit diferents atacs com el que hi ha hagut aquesta matinada.
 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.