Política

Losantos critica la “traïció” del rei amb ETA

El locutor acusa el moanarca "de còmplice indirecte del que passa"

El polèmic locutor de la cadena COPE Federico Jiménez Losantos va criticar ahir amb duresa el paper del rei d’Espanya, Joan Carles I, amb relació a la situació política espanyola, i les seves últimes declaracions sobre el conflicte de l’Ulster. Segons el locutor, el rei no s’ha posicionat a favor de les víctimes d’ETA “i sí del procés a Irlanda” i tampoc ha fet una crida a favor de la unitat d’Espanya.

Losantos, amb altres periodistes situats en les posicions de dreta radical, considera que l’actitud “passiva” del monarca davant la “negociació” entre el govern de Zapatero i ETA és del tot reprovable. Losantos la va incloure ahir entre les mostres de l’“alta traïció” que s’està cometent contra Espanya en un “període infame de la seva història”. El locutor va considerar que “els patriotes espanyols” estan com fa dos segles sota l’ocupació francesa, quan el poble lluitava sol i els Borbons d’aleshores els traïen i es venien a Napoleó.

Segons ell, “la trista realitat” és que la gent del PP, la UPN i alguns del PSOE es juguen la vida al País Basc mentre “Zapatero, el Tribunal Constitucional, el Tribunal Suprem i el fiscal general pacten amb ETA amb el suport i l’anuència del rei”. Losantos va acusar el monarca, una figura fins ara intocable al circ mediàtic espanyol, “de còmplice indirecte del que passa”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.