Política

Francisco Camps podria estar implicat en la suposada trama de corrupció del PP

Madrid

La fiscalia ha implicat el president valencià, Francisco Camps, en la presumpta trama de corrupció que ha esquitxat el seu partit, el PP, segons informa en la seva edició d'aquest dijous el diari El País.

El diari també diu que Anticorrupció ha trobat indicis de delicte en tres diputats d'Esperanza Aguirre. Un d'ells seria el president de la comissió d'investigació del cas d'espionatge, Benjamín Martín, que va dimitir ahir.

Així doncs, sempre segons el rotatiu de Madrid, en aquest informe, la fiscalia demana al jutge que s'inhibeixi a favor del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià i el de la Comunitat de Madrid, donat que són els únics que poden jutjar implicats aforats, com es preveu que hi hagi.

Fins al moment, Camps és aforat i els tres diputats del PP també: Alberto López Viejo, exconseller d'Esports; Benjamín Martín Vasco, exresponsable de l'empresa de sòl d'Arganda del Rey, i Alfonso Bosch, gerent de l'empresa municipal de sòl de Boadilla del Monte.

A les gravacions que s'han aportat sobre el cas hi ha una frase d'una imputada que parla del pagament de 30.000 euros en vestits per a Francisco Camps. El jutge Baltasar Garzón n'ha investigat tres factures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.