Política

Organitzacions civils israelianes convoquen una manifestació contra el bombardeig de Gaza

Organitzacions de drets humans israelianes han convocat una manifestació de repulsa contra l'atac de l'exèrcit israelià sobre Gaza que ha provocat ja un mínim de 195 morts, segons fonts palestines. L'acte tindrà lloc davant l'auditori de Tel Aviv a les 19:00 hores d'aquesta tarda (18:00, hora catalana).

Els convocants han invitat a la Plataforma de Dones Artistes contra la Violència de Gènere, que aquesta setmana realitza un viatge 'Per la Pau a Pròxim Orient', per participar en aquesta manifestació i els han demanat que traslladin el concert previst per a aquesta nit a la capital israeliana al lloc de la concentració.

La Plataforma, presidida per la cantant Cristina del Valle, ha enviat a un total de 186 espanyols que realitzen un viatge de set dies per reivindicar l'alliberament de les palestines preses en presons israelianes i la pau a Pròxim Orient.

D'altra banda, el ministre per a Assumptes dels Presos de l'Autoritat Palestina, Afhraf al Ajrami, està promovent la creació d'un comitè internacional per tal de buscar solucions a la qüestió dels presos palestins en el qual participarien tant israelians com palestins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.