Política

Jean Paul Alduy es tornarà presentar a l'alcaldia de Perpinyà

Els comicis dels quals no se saben encara la data oficial se celebraran probablement aquest pròxim mes de juny desprès de les eleccions europees

L'exalcalde de Perpinyà, Jean Paul Alduy, ha anunciat aquest dilluns al matí, la seva decisió de tornar a presentar-se a l'alcaldia de la capital nord-catalana. Deu dies després de la invalidació de la seva elecció per un presumpte cas de frau electoral pel Consell d'Estat, Alduy ha dit que la por generada pels seus adversaris polítics i la voluntat de preparar el seu relleu havien estat les principals motivacions d'aquesta decisió.

Alduy, que ha marxat a París per obtenir la investidura oficial del seu partit, la UMP, ha dit que donaria a conèixer els noms de la seva llista renovada d'aquí a deu dies.

Els comicis dels quals no se saben encara la data oficial se celebraran probablement aquest pròxim mes de juny desprès de les eleccions europees.

Alduy que ha reconegut haver estat 'estabornit' per la decisió del Consell d'Estat que ha tornat a qualificar com a "especialment injusta", perquè s'havia anul·lat l'elecció "al benefici del dubte" per una falta que no havia comès personalment, que havia pensat deixar la vida publica, però que un cop haver-ho paït i desprès de parlar amb els seus conciutadans havia decidit tornar-hi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.