Política

Manifestació a Perpinyà en contra de l'alcalde Jean-Paul Alduy

Després de l'intent de frau registrat a Perpinyà, avui s'han manifestat centenars de persones en contra de l'alcalde conservador Jean-Paul Alduy, el qual ha tornat a sortir elegit al consistori.
La líder socialista Jacqueline Amiel-Donat ha denunciat el cas davant del procurador de la República. El frau el va protagonitzar el president d'una mesa electoral que ahir treia paperetes de Jean-Paul Alduy dels seus mitjons.

La denúncia serà examinada pel Tribunal Administratiu i després pel Consell d'Estat a  París, de manera que es preveu la possibilitat de repetir les eleccions municipals a Perpinyà abans de l'estiu.

Els resultats
El resultat de les eleccions a la ciutat ha donat la victòria a Jean-Paul Alduy, amb un 45,47% dels vots, només 500 vots més que Jacqueline Amiel-Donat, que ha obtingut un 44,13%. Louis Aliot, del partit de Jean-Marie Le Pen, ha obtingut el 10,41%.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.