Política

López assegura que "no hi ha ni hi haurà una coalició" entre el PSE i el PP

Eleccions a Euskadi

El candidat del PSE-EE a lehendakari, Patxi López, ha estat molt contundent aquest dilluns quan ha manifestat que "no hi ha ni hi haurà una coalició" entre el PSE i el PP basc. De fet, aquest és un dels arguments principals del PNB i del seu candidat, Juan José Ibarretxe, a qui López ha acusat d'"espantar a la gent i de dir mentides". En aquesta campanya el candidat del PNB ha insistit en tots els mítings que PSE i PP s'uniran perquè el centre de decisió d'Euskadi estigui a Madrid. "He dit una i mil vegades que no buscarem un acord amb un PP que l'únic que sap fer a Euskadi és antinacionalisme i antisocialisme", ha declarat López.

En un míting a Basauri, López ha dit que posarà en marxa un govern "que no serà en contra de ningú sinó en defensa de tots". El candidat socialista ha insistit que posarà en marxa un executiu que buscarà sumar voluntats, idees i identitats. "L'únic front que existirà és el que Ibarretxe ha posat en marxa amb la seva coalició per a la independència", ha destacat.

López ha apuntat que el tripartit ha estat l'únic front que ha existit a Euskadi. "No ha volgut parlar ni buscar acords ni pactar amb ningú", ha apuntat. En aquest sentit, ha assegurat que "la societat basca està cansada del temps de la divisió, dels conflictes i vol obrir un nou temps per a la suma, la cooperació entre partits, institucions i governs". "El canvi que proposem significa deixar enrere el temps de l'enfrontament, l'ambigüitat, per obrir el temps per fer una Euskadi entre tots", ha indicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.