Política

Aguirre aposta per un govern de concentració entre socialistes i populars per fer front a la crisi

La presidenta de la Comunitat de Madrid considera "absolutament impresentables" les escridassades al rei i a Aznar

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha suggerit aquest dilluns crear un govern de concentració entre socialistes i populars per fer front a la crisi. Això sí, al seu entendre, els dirigents del PP haurien d'encapçalar els ministeris d'Economia i Treball.

Així ho ha plantejat Aguirre en la reunió del comitè executiu nacional que s'ha trobat avui a la seu nacional del PP a Madrid, en què gairebé l'únic tema tractat ha estat la gestió de la crisi, segons han informat fonts del partit.

En aquest context, Aguirre ha assegurat que el govern de José Luis Rodríguez Zapatero és "incapaç" de solucionar la crisi econòmica, i ha afirmat que gran part dels ciutadans creuen que la millor opció per superar-la és un acord entre PSOE i PP.

Ara bé, en opinió d'Aguirre, si el PSOE vol un pacte per superar l'actual conjuntura econòmica ha d'incloure al PP en el govern. I no només això sinó que ha indicat que tant Cristóbal Montoro com Javier Arenas són candidats perfectes per entrar en aquest hipotètic govern de concentració.

Dit això, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha qualificat d'"absolutament impresentables" la xiulada i l'escridassada que ahir van rebre els reis Joan Carles i Sofia durant la final de la Copa del Rei de bàsquet, que es va celebrar a Barakaldo.

Segons Aguirre, es tracta d'una actitud igual de reprovable que els "insults" que va rebre la setmana passada l'expresident del govern espanyol José María Aznar.
 
"Em sembla impresentable. Això i el que va passar amb Aznar l'altre dia i els insults, tot això em sembla absolutament impresentable", ha emfatitzat Aguirre després de la reunió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.