Política

Camps diu que "no hi ha hagut cap regal" i que no té "cap relació" amb els empresaris del cas Gürtel

El president de la Generalitat valenciana respon a les preguntes de l'oposició en una tensa sessió de control de les Corts

El president de la Generalitat valenciana, Francisco Camps, ha assegurat aquest dijous que "no hi ha hagut cap regal" i que sempre diu "la veritat". A més, ha afirmat que no té "cap relació" amb les persones que hi havia al capdavant de les empreses de la trama Gürtel.

Camps s'ha expressat d'aquesta manera a la sessió de control de les Corts Valencianes, on el grup socialista li ha preguntat per les circumstàncies que han envoltat les seves relacions amb les persones que hi havia al capdavant de les empreses de la trama Gürtel i per les condicions especials que aquestes empreses han obtingut per executar contractes del sector públic dependent de la Generalitat valenciana.

En aquest sentit, Camps ha subratllat que "sempre" diu "la veritat". "Sempre que he vingut a aquesta Cambra, els contractes han estat a disposició i són a disposició" de l'oposició, "no hi ha cap regal" i aquí tot s'ha fet sota el procediment estricte de la legalitat", ha afirmat.

Els grups de l'oposició li han demanat que els facilités els contractes de la Generalitat amb l'empresa Orange Market, investigada al cas Gürtel. Tot i això, han criticat que, tot i ser el primer president de la democràcia valenciana "que entra en un jutjat com a imputat" i que compareix davant del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV), "segueix sense donar explicacions" a les Corts.

El sastre diu que no sap qui va pagar els vestits
El sastre José Tomás ha assegurat avui que no sap qui va pagar els vestits que suposadament va adquirir Francisco Camps. Així ho ha dit als periodistes durant un recés de la seva declaració com a testimoni davant el magistrat del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana.

El sastre ha prestat declaració entre les 11.00 i les 13.45 hores, compareixença que continuarà a partir de les quatre d'aquesta tarda, segons ha informat el testimoni. Preguntat per qui va pagar els vestits que hauria adquirit en diferents botigues pel president del Govern valencià, ha contestat: "Ni ho sé ni m'importa".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.