Política

Francisco Camps, camí de judici

El TSJPV veu incidis de delicte pel cas Gürtel i fixa el 15 de juliol per a una compareixença en què se li comunicarà la imputació de suborn

El president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, està més a prop de judici pel cas Gürtel, l'afer dels vestits i altres regals rebuts per ell mateix i la seva família a canvi de contractes a empreses amigues.

El jutge del Tribunal Superior de Justícia del País Valencià (TSJPV) que instrueix la investigació, José Flors, ha decidit continuar la tramitació del cas. Considera que els fets atribuïts a Camps i a la resta d'imputats poden constituir un delicte de suborn.

Segons ha informat el TSJPV en un comunicat, el magistrat, en una interlocutòria, ha assenyalat per al pròxim 15 de juliol la compareixença prèvia prevista per la llei del jurat. En aquest acte, que es farà a porta tancada perquè encara forma part del procés d'instrucció del cas, la fiscalia comunicarà formalment i de manera detallada els càrrecs contra Camps i els altres imputats. Al seu torn, les defenses al·legaran el que considerin oportú i podran sol·licitar una altra vegada l'arxivament del cas.

Si l'afer arriba a judici finalment, serà un tribunal popular qui jutjarà el president valencià i els altres imputats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.