Política

Tres entitats islàmiques de Catalunya demanen l'alliberament dels ostatges

El Consell Islàmic Cultural de Catalunya, la Federació Islàmica de Catalunya i el Centre Islàmic Camí de la Pau rebutgen que les accions humanitàries es converteixin en objectiu terrorista

Tres entitats islàmiques de Catalunya han emès aquest dimecres un manifest en què expressen la seva "consternació, indignació i condemna" pel segrest dels tres integrants de la caravana de Barcelona Acció Solidària el passat 29 de novembre i demanen el seu alliberament immediat.

El Consell Islàmic Cultural de Catalunya, la Federació Islàmica de Catalunya i el Centre Islàmic Camí de la Pau, a més d'expressar el seu suport a les famílies i a les entitats implicades en la caravana solidària, "rebutgen" que les accions de cooperació s'hagin convertit en un objectiu dels terroristes i subratllen que aquest fet "és contrari als manaments de la fe islàmica, dels valors pacífics i tolerants de l'Islam". Per aquesta raó, demanen l'alliberament "immediat" dels tres cooperants segrestats i manifesten el desig que puguin tornar ràpidament sans i estalvis a casa seva i amb les seves famílies.

Les tres entitats islàmiques afirmen que comparteixen "la preocupació expressada per tot el món" i insisteixen en el seu suport als governs de Catalunya i d'Espanya i a totes les institucions i persones que treballen per a la localització i l'alliberament dels segrestats. Les associacions fan esment també del seu compromís "de treballar per la presència d'un islam moderat integrador a Catalunya" i que "el bé de tota la societat catalana i espanyola és part inseparable del bé dels musulmans de Catalunya".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.