Política

Salut va encarregar un informe per conèixer l'opinió dels nens sobre la consellera Geli

La majoria dels que la identificaven era gràcies al Polònia i als rínxols que du al pentinat

El Servei Català de la Salut va encarregar el 5 de desembre de 2008 un informe que incloïa una referència a l'opinió que els infants de 7 a 14 anys tenien sobre la consellera Marina Geli, dins d'un estudi més ampli sobre la percepció de l'atenció sanitària.

Segons ha informat aquest dilluns RAC 1, els enquestadors mostraven una foto de Geli als nens. L'estudi conclou que la majoria dels enquestats no coneixen la titular del departament de Salut i que els que ho fan és gràcies al programa Polònia. En concret, detalla que els nens establien la identificació a partir dels rínxols que acostuma a dur la consellera Geli com a pentinat.

Sempre segons la mateixa font, l'informe aconsella a la consellera que millori la seva imatge entre els infants i joves. Des que es va fer pública l'auditoria sobre els informes encarregats pel govern de la Generalitat, aquest és el primer que implica un departament dirigit pel PSC.

El president de la Generalitat, José Montilla, ha declarat que desconeixia l'informe, en una entrevista a RAC 1. No obstant, Montilla ha remarcat també que el seu és el primer govern que ha fet una auditoria externa per analitzar la utilitat dels informes. Preguntat sobre si aquesta auditoria també s'aplicarà als informes encarregats el 2008, Montilla ha dit que allò que s'aplicarà seran els controls que ha proposat la Intervenció General de la Generalitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.