Política

Escridassen Zapatero en la desfilada militar del Dia de la Hispanitat

Els crits i els xiulets contra el president del govern espanyol s'han fet sentir també amb la vicepresidenta María Teresa Fernández de la Vega

Crits a l'inici, al final i durant la desfilada militar que s'ha celebrat a Madrid amb motiu del Dia de la Hispanitat. I és que el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha estat rebut i acomiadat de la desfilada al passeig de la Castellana amb xiulets i crits per part dels assistents.

L'escridassada a Zapatero ha sortit principalment de les graderies situades en els laterals de les tribunes de les autoritats i els convidats, i s'ha estès a la vicepresidenta primera del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega.

A més, aquest mateix sector del públic que ha xiulat Zapatero en diverses ocasions durant la desfilada militar ha pronunciat crits de "Zapatero dimissió" i "Zapatero fora".

Com ja és habitual, el moment més aplaudit ha estat quan ha passat la cabra de la legió pel mig del passeig de la Castellana.

La desfilada militar ha comptat amb la participació de més de 4.200 militars, 209 vehicles i 58 aeronaus i ha estrenat un nou format amb l'exhibició aèrea intercalada amb la desfilada terrestre.






Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.