Política

Arenas dóna suport al 100% al PP de Catalunya pel fullet de Badalona

El president del PP d'Andalusia assegura que en aquesta qüestió "i en totes", Alícia Sánchez Camacho "té bolcat el PP amb ella, començant per Mariano Rajoy"

El president del Partit Popular d'Andalusia, Javier Arenas, ha mostrat aquest dilluns el seu acord "al 100%" amb la posició de la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, referint-se al polèmic fullet repartit pels populars a Badalona en què es relacionava immigració i delinqüència.

Arenas, que ha visitat la Fira Comercial i Industrial de Martorell al costat de Sánchez-Camacho, ha afirmat que "en aquesta qüestió i en totes, Alícia té bolcat el PP amb ella, començant per Mariano Rajoy".

Per la seva banda, Sánchez-Camacho ha declinat valorar la iniciativa d'ICV-EUiA de portar a la fiscalia el PP de Badalona pel contingut del fullet i ha assegurat que no li interessaven "els atacs partidistes que alguns parits sempre volen fer contra el PP".

Sánchez-Camacho ha defensat una "immigració legal i ordenada" davant de "les polítiques que han fomentat que aquí no tinguéssim la immigració que desitjàvem".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.