Societat

De Cospedal no descarta obrir un expedient al líder del PP a Badalona pel fullet racista

Assegura que el Partit Popular a Catalunya està debatent les mesures internes que pren a partir de la polèmica generada

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assegurat aquest dimarts que el seu partit "està en aquests moments considerant la postura que cal prendre" a partir d'ara en relació als polèmics díptics repartits pel PP de Badalona aquest cap de setmana passat en els quals es vincula immigració i delinqüència amb frases com "No volem romanesos". De Cospedal ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio que el seu partit està parlant d'aquesta qüestió amb el responsable del PP a Badalona, Xavier Garcia Albiol, i no ha descartat que se li pugui obrir un expedient.

De Cospedal ha assegurat que "en poques hores o dies" es produirà un posicionament "en aquest sentit". És a dir, si es prenen mesures internes dins del PP de Catalunya i se li obre o no un expedient.

La número dos del PP s'ha desmarcat, com van fer aquest dilluns altres dirigents d'aquest partit, de la tesi que els gitanos romanesos que viuen a Badalona han vingut a delinquir.

Tant la informació que apareix al díptic com les declaracions d'Albiol sobre la qüestió han estat disculpades per la màxima responsable del partit a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, i per altres personatges destacats del partit com Javier Arenas, vicesecretari general de Política Autonòmica i Local, que aquest dilluns s'ha sumat a les disculpes en una visita a la Fira d'Abril de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.