Política

Ridao considera que hi ha una "gran" distància entre els discursos del PSOE i el seu dia a dia

ERC

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha assenyalat que el 37è Congrés federal del PSOE "no passarà a la història pels seus continguts". "Hem assistit escèptics a alguns dels seus debats perquè sabem que hi ha una gran distància entre els seus discursos i el dia a dia", ha apuntat Ridao.

El dirigent republicà lamenta que, al mateix temps que han fet una defensa del plurilingüisme, que ERC aplaudeix, ha dit, "no hi ha hagut cap proposta federal de cara al futur".

Ridao ha afegit que tot i que hi ha hagut passos cap a l'esquerra en qüestions com l'avortament, la laïcitat o l'eutanàsia, també es coneixen les seves "receptes liberals" per sortir de la crisi, com la dels 400 euros, i "l'absència" de mesures estructurals per reformar l'economia.

En referència al XII Congrés que ha celebrat el PPC, Ridao ha afirmat que "no es pot fer política a Catalunya seguint el dictat de Madrid en lloc de la voluntat expressada des de Catalunya". Segons el secretari general d'ERC, "el gir al centre de Rajoy s'ha de demostrar amb fets i l'episodi viscut en el congrés del PPC demostra que les coses segueixen igual que fins ara".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.