Política

Musharraf assegura que se celebraran eleccions al Pakistan

El president de Pakistan, el general Pervez Musharraf, ha assegurat que manté el seu compromís de celebrar eleccions, en resposta a les crítiques internacionals per la ruptura dels acords de transició pel país després de la declaració d'estat d'excepció.

En la seva primera reunió amb el cos diplomàtic a Islamabad, des que va suspendre la Constitució el passat dissabte, Musharraf ha dit que les eleccions previstes en principi pel gener de 2008 se celebraran, encara que no ha ofert cap data concreta.

Més de 2.000 detinguts
Segons una font del ministeri d'Interior, que ha demanat anonimat, hi ha 2.000 detinguts des del dissabte, entre ells el president i varis jutges del Tribunal Suprem, líders de l'oposició i activistes dels drets humans.

Islamabad i les principals ciutats de les quatre províncies del Pakistan estan vigilades per contingents de policies i forces paramilitars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.