Política

Esclaten un tren i un magatzem de municions prop de la ciutat georgiana de Gori

Món

Un tren carregat amb combustible i un magatzem de municions han esclatat prop de la ciutat georgiana de Gori, ha informat el portaveu del Ministeri d'Interior de Geòrgia, Shotá Utiashvili.

El portaveu ha explicat que les explosions s'han produït al costat del poblat de Skra, on les tropes russes, al replegar-se de Gori el divendres passat a Ossètia del Sud, han abandonat un magatzem de municions prèviament tret a l'exèrcit georgià. "Els nostres efectius no poden ni apropar-se a la zona, perquè tot està en flames i contínuament estan esclatant municions", ha explicat el portaveu.

Utiashvili creu que els magatzems i la via del tren han estat minats per les tropes russes abans de marxar cap a Ossètia del Sud, situada a 25 quilòmetres a l'oest de Gori. Ha precisat que transportava combustible a Gori, on les autoritats georgianes iniciaran la tornada de desenes de milers de refugiats després d'haver-se netejat la ciutat de mines.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.