Política

Combats al Líban causen almenys sis ferits

Seguidors d'Hezbol·lah han intentat assaltar dues seus del partit de Saad Hariri

Els combats que han esclatat avui entre partidaris del govern i l'oposició al Líban s'han estès a diversos barris de Beirut i algunes zones de l'est del país, segons han informat fonts policials. Els enfrontaments, que s'han iniciat a la cèntrica zona de Corniche Masra, s'han traslladat també als barris de Ras El Nabah, Beshara Al Juri i Barbur, així com a la vall de la Bekaa a l'est del Líban.

Segons les mateixes fonts els combats no han produït víctimes a la capital, mentre que a la vall de la Bekaa almenys sis persones han resultat ferides als enfrontaments. Al barri de Ras El Nabah de la capital libanesa, seguidors d'Hezbol·lah han intentat assaltar dues seus del partit Corrent de Futur, encapçalat per Saad Hariri, líder de la majoria governamental.

Diversos mitjans d'informació libanesos han informat d'explosions produïdes per projectils de morter en diferents zones de la ciutat i han assenyalat que hi ha franctiradors apostats en alguns edificis.

L'Executiu libanès s'ha reunit aquesta tarda per tractar la crisi. Els enfrontaments han començat poc després que el secretari general d'Hezbol·lah, Hasan Nasralá, declarés que la decisió del govern libanès d'acabar amb la seva xarxa de telecomunicacions era "una declaració de guerra" contra la milícia xiïta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.