Política

Trets i gasos lacrimògens contra una manifestació a Birmània

Arran dels incidents, un nen mort i dos ferits gan ingressat a l'hospital Kyimyindine de la capital, segons Ràdio Mizzima

Els cossos de seguretat de Birmània han fet trets i llançat gasos lacrimògens per dispersar una protesta d'unes 10.000 persones al centre de Rangún, i han detingut desenes de manifestants, segons testimonis citats per la ràdio birmana. Arran dels incidents, un nen mort i dos ferits han ingressat a l'hospital Kyimyindine de la capital, segons Ràdio Mizzima.

La manifestació ha tingut lloc mentre s'espera l'arribada a la ciutat de l'enviat especial de la ONU, Ibrahim Gambari, amb un missatge del secretari general de les Nacions Unides, Ban Ki-moon, per provar d'acabar amb la violència contra les manifestacions pacífiques.

De moment, han mort un mínim de 16 persones, 200 han resultat ferides i més de 1.000 detingudes, entre els quals hi ha 800 monjos, d'ençà que dimecres el règim militar va començar a dissoldre les manifestacions, pacífiques, després d'imposar el toc de queda i prohibir les reunions públiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.