Política

Magdalena Álvarez: "Marxaré contenta d'haver fet la feina tan bé com he sabut"

Política

La ministra de Foment, Magdalena Álvarez, ha assegurat aquest dimarts que el dia que hagi d'abandonar l'executiu espanyol ho farà "contenta d'haver fet la feina tan bé com he sabut".

Per alguna raó "sóc l'objecte de desig d'algunes persones des de fa molt de temps perquè me'n vagi", ha afirmat a Brussel·les, sobre les informacions d'alguns mitjans de comunicació que apunten a una futura remodelació del govern de Zapatero.

La ministra ha destacat que, cada cop que es parla de crisi al govern espanyol, "jo sóc la primera que surto a les llistes, però jo encara estic aquí".

La possibilitat d'un remodelació a l'executiu de Zapatero, en especial de l'equip econòmic, fa dies que és objecte de debat en diversos mitjans de comunicació. Preguntada sobre aquesta qüestió divendres passat després de la reunió del consell de ministres, la vicepresidenta primera del govern espanyol, María Teresa Fernández de la Vega, va remarcar que la resposta només la pot donar el cap de l'executiu, José Luis Rodríguez Zapatero.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.