Política

Els membres del nou consell de la CCMA prenen possessió dels seus càrrecs

Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ja té oficialment nou consell de govern. Els seus membres han pres possessió dels càrrecs al Parlament.

En les seves primeres paraules com a president del consell, Albert Sáez ha agraït, en nom dels nous membres, el nomenament i l'oportunitat de servir el país.
Sáez ha promès un esperit de consens i s'ha compromès a treballar per demostrar que la nova llei de la CCMA garanteix un sistema públic de comunicació a Catalunya que actuï amb independència, professionalitat i rigor.

El conseller de Cultura i Mitjans Audiovisuals, Joan Manuel Tresserras, ha volgut agrair la feina de tots els implicats en aquesta renovació dels mitjans públics catalans. Tresserras ha destacat la importància d'aquesta transició cap a un nou model.

El president del Parlament, Ernest Benach, que ha entregat als membres el document que els acredita com a consellers de la CCMA, els ha felicitat pel nomenament i els ha recordat la responsabilitat que tenen com a primer consell de govern que estableix la llei.

Benach els ha demanat una Corporació ambiciosa, al servei del país, de la seva llengua i la cultura, i els ha advertit que el seguiment que en faran serà equiparable a la responsabilitat de les seves noves funcions.

El nou consell està format pel president Albert Sáez, Anna Balletbó, Eduard Berraondo, Brauli Duart, Xavier Guitart, Roger Loppacher, Núria Llorach, Joan Manuel del Pozo, Marc Puig, Armand Querol, Àngela Vinent i Pep Viñeta.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.