Política

El debat cara a cara s'emetrà demà en directe per TV3

Televisió de Catalunya ha confirmat que el debat a dos serà a partir de dos quarts d'onze de la nit i no hi haurà compensacions per als partits que en quedaran al marge

Josep Cuní serà de nou el moderador del cara a cara, que durarà més d'una hora

El debat cara a cara entre Artur Mas i José Montilla se celebrarà demà i en directe per TV3 a les 22.30 hores, just després de l'entrevista que la cadena oferirà amb Alícia Sánchez-Camacho. En mig de la polèmica i l'anunci d'impugnació de la resta de partits, Televisió de Catalunya ha confirmat que el cara a cara serà a partir de dos quarts d'onze de la nit i no hi haurà compensacions per als partits que en quedaran al marge. Josep Cuní serà de nou el moderador del cara a cara, que durarà més d'una hora.

De fet, dimarts semblava l'únic dia possible, perquè dimecres hi ha un partit de Champions League que TV3 ha d'emetre i dijous i divendres tindran lloc els mítings finals de PSC i de CiU.

Els equips de campanya de CiU i el PSC han estat tot el matí reunits per poder posar-se d'acord. Tot i que d'entrada s'havia acordat que es gravés dimarts al matí, amb la data d'emissió pendent, finalment l'entesa passa per fer-lo en directe dimarts a dos quarts d'11 de la nit, després de l'entrevista electoral de Xavier Bosch a la candidata del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho.

L'acord també preveu que no hi hagi compensacions per als altres partits, però ERC, el PPC i ICV-EUiA ja havien anunciat que presentarien una reclamació a la junta electoral central per un debat a dos que creuen que va en detriment de la resta de candidats.

Tot i que semblava que en un principi no hi hauria cara a cara perquè les negociacions entre PSC i CiU estaven trencades, el candidat socialista va sorprendre tothom diumenge quan va plantejar durant el debat a sis fer un cara a cara només en català, renunciant així a fer-ho en castellà com els socialistes defensaven en primer terme. Mas va respondre afirmativament i això va provocar que els caps de campanya reprenguessin el diàleg.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Política

Mor Salustià Monteagudo, exalcalde de Cabrera d’Anoia

Estat espanyol

Begoña Gómez impugna que el jutge investigui la seva relació amb la Complutense

Barcelona
política

Reclamen a Andorra noves comissions rogatòries per Rajoy i excol·laboradors seus

barcelona
Europa

Starmer vol “reiniciar” les relacions entre el Regne Unit i la UE

Barcelona
Zona Euro

El BCE manté el tipus d’interès bàsic en el 4,25%

Barcelona
Unió Europea

Ursula Von der Leyen és reelegida presidenta de la Comissió Europea

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de l’exili amb la seva tornada al Parlament

barcelona
Guerra a Gaza

El Parlament israelià rebutja “com a principi” un Estat palestí

Barcelona
política

El PSC proposa Núria Marín, Antoni Poveda i Alfons García com a senadors

barcelona