Política

Puigcercós demana a Junqueras altura de mires i li recomana que no es deixi influenciar

L'actual president del partit considera que ERC “ha d'aixecar el cap i mirar molt endavant”

Assegura que es posarà “a les ordres” de la nova direcció perquè pugui assolir “els èxits amb rapidesa”

El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha demanat aquest dissabte al seu successor en el càrrec, Oriol Junqueras, que tingui altura de mires i que prengui les decisions per “ell mateix” i sense deixar-se influenciar per la conjuntura de cada moment.

Després de votar al barri barceloní de Sants a les primàries d'ERC per elegir el candidat a les generals, ha aconsellat al futur líder republicà: “Que decideixi ell i sobretot que no es deixi dur per la conjuntura. ERC és un partit que ha de mirar més enllà. Pot ser que a vegades hàgim mirat massa el moment immediat i ERC ha d'aixecar el cap i mirar molt endavant”.

Puigcercós ha confiat que els nous dirigents del partit, que prendran possessió del càrrec al congrés que el partit celebrarà a Girona l'1 d'octubre, faran un bon treball i el partit sabrà mantenir-se unit en el futur. Així mateix, ha assegurat que es posarà “a les ordres” de la nova direcció d'ERC perquè pugui assolir “els èxits amb més rapidesa possible”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.