Política

Ridao assegura que si no surt escollit continuarà treballant al servei d'ERC

Destaca que el procés de primàries ha estat “modèlic” i els dos candidats han treballat “sense cops de colze”

Defensa la feina feta durant els darrers quatre anys juntament amb Joan Tardà

L'actual secretari general d'ERC, Joan Ridao, ha assegurat que si no torna a ser escollit aquest dissabte com a cap de llista continuarà treballant per ERC. Ridao ha votat poc abans de les 11 hores a la seu de l'agrupació del partit a Terrassa, on l'ha rebut el president del partit a la cocapital vallesana, Isaac Albert. Ridao ha destacat que el procés de primàries ha estat “modèlic” i que tant ell com l'altre candidat, Alfred Bosch, han fet la seva feina “sense cops de colze”.

Així doncs, el candidat a la reelecció ha assegurat que si finalment no surt escollit continuarà treballant per ERC “en tot allò que decideixin els òrgans del partit”. “No sé fer una altra cosa”, ha assegurat.

El candidat a tornar a ser cap de llista ha assegurat sentir-se “orgullós” de pertànyer a un partit “on tenir el carnet a la butxaca serveix perquè t'escoltin i poder decidir”. Ha destacat que el procés de primàries ha estat modèlic i que tant ell com Bosch han fet campanya “com si fos una cursa atlètica, cadascú pel seu carrer, sense cops de colze”. “Només esperem que la militància parli i el primer que arribi a la meta, guanyarà”, ha resumit.

Ridao però ha defensat la feina feta durant els darrers quatre anys juntament amb Joan Tardà, una tasca que ha considerat “positiva” i motiu pel qual espera que la militància els hi doni el seu suport.

Si això no passa però, ha assegurat que continuarà treballant pel partit i estarà “en tot allò que decideixin els òrgans i la direcció del partit”. “No sé fer una altra cosa que servir als interessos i la causa d'ERC”, ha declarat.

D'altra banda, Ridao ha destacat que els militants d'ERC són els que poden decidir els caps del partit “per sufragi universal” i ha defensat que és “l'únic partit polític que a hores d'ara fa això”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.