El regidor d'urbanisme de Torrent amagà cartes adreçades als síndics de l'oposició

La correspondència personal va estar retinguda i contenia informació confidencial sobre l'escàndol de les vivendes de protecció oficial

El grup municipal Socialista a l'Ajuntament de Torrent i el regidor del Bloc Nacionalista Valencià, denuncien que el regidor d'Urbanisme, Santiago Martí, ha ocultat durant una setmana dues cartes que l'exgerent de Nous Espais, José Fermín Doménech, els hi va adreçar.

Aquestes missives van estar adreçades als síndics portaveus de l'oposició municipal a l'adreça de l'empresa pública d'urbanisme, Nous Espais i contenien informació personal i confidencial sobre l'escàndol de les VPO i l'acomiadament de l'esmentat gerent.

El rovellat camí de les cartes perdudes va començar el 28 de setembre i dos dies després es van perdre a les instal·lacions de l'empresa pública, fins el 6 d'octubre que van estar entregades i perquè els regidors titulars van insistir a rebre-les per haver tingut notícia de la seua existència mitjançant el remitent.

Per als portaveus de l'oposició, no hi ha res que justifique que una carta personal trigue huit dies en arribar al seu destí. Per a Veiga i Beguer, «és molt greu el que ha passat i les lleis espanyoles són molt clares sobre la inviolabilitat de la correspondència privada».

Pel contingut de la informació amagada i per la forma amb que s'ha volgut realitzar la conculcació del seu contingut, no es descarta que els socialistes i els valencianistes torrentins enceten actuacions que els hi porte a demanar la dimissió del regidor implicat i en el seu defecte, de l'alcaldessa de la localitat per consentir aquesta actuació irregular.

El llautó a flor de pell

PERE ROSSELL

No és la primera vegada que a l'alcaldessa de Torrent se li veu el llautó per l'escot del vestit. Quan no es tracta d'una enquesta inventada per a satisfer els militants més recalcitrants de la seua formació que no engolien el nom del seu país, puja els preus de les vivendes, es carrega el gerent per oferir-li certa resistència i ara, fa amagar les cartes que aquest adreçava a les formacions polítiques de l'oposició, perquè considera que aquesta epístola no contenia informació rellevant. L'alcaldessa pensa que la localitat és la seua masia i és per això que actua com solien actuar els alcaldes preconstitucionals, amb autoritat, energia i ocultació informativa. Si per ella fos, no hi hauria ni oposició. M'ho crec. De veritat que m'ho crec.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
veneçuela

L’oposició denuncia una persecució política “a nivells inhumans”

barcelona
sudan

L’Acnur alerta de la situació dels dotze milions de desplaçats

barcelona
política

El govern d’Illa: Tècnics, a mida dels socis i pendents de quants ‘surten de l’ombra’

barcelona
política

Puigdemont justifica la fugida per l’operatiu policial “preparat” per impedir que parlés al Parlament

barcelona
tribunals

En llibertat el tercer mosso detingut per facilitar la fugida de Puigdemont

barcelona

Illa afirma que governarà per a “tots els catalans” amb l’objectiu d’“unir i servir”

BARCELONA
política

Torra i Borràs demanen que s’aixequi la suspensió de sou i feina als mossos investigats

barcelona

Els Bombers de Girona pendents de judici per l’1-0 demanen l’amnistia

GIRONA
bangladesh

El cap del Tribunal Suprem dimiteix davant les noves protestes

barcelona