Socialistes i nacionalistes de Torrent demanen responsabilitats a l'alcaldessa si no cessa el regidor d'urbanisme

Els grups municipals de l'oposició de l'Ajuntament de Torrent, han anunciat que incrementaran la pressió sobre l'alcaldessa de la localitat, en cas que aquesta no cesse el regidor d'urbanisme o que Santiago Martí no presenta la seua dimissió de manera immediata.

Els dos grups polítics asseguren que l'actual edit responsable de l'àrea d'urbanisme és el culpable del canvi de qualificació dels pisos VPP del Parc Central, qüestió aquesta que va motivar l'augment del seu preu, tot i que la pressió dels adjudicataris i les crítiques de l'oposició va motivar un pas enrere en la decisió anunciada, però causà l'acomiadament improcedent del gerent de Nous Espais.

L'alcaldessa i el regidor d'urbanisme van culpar el gerent de l'empresa pública d'urbanisme d'haver canviat el preu pel seu compte i ara la sentència judicial posa els punts sobre les lletres corresponents i deixa a les clares que va estar el regidor el responsable de la malifeta.

Els grups de l'oposició municipal han demanat la dimissió del regidor inculpat i adjudiquen responsabilitats subsidiàries en cas que l'alcaldessa Mª Josep Català no el cesse immediatament com a regidor responsable de l'àrea i com a gerent en funcions de Nous Espais.

Mentre això passa, tots dos grups polítics han anunciat el seu vot en contra sistemàtic al Consell d'Administració de Nous Espais.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.