El PSOE i el Bloc de Torrent demanen la dimissió del regidor d'urbanisme

L'alcaldessa hauria de donar explicacions sobre els escàndols i l'acomiadament del gerent de l'empresa pública Nous Espais

El grup municipal Socialista i el Bloc Nacionalista de l'Ajuntament de Torrent, demanen la dimissió immediata del regidor d'Urbanisme a causa dels escàndols protagonitzat per l'empresa municipal Nous Espais, de la qual, a més d'això, és conseller delegat i gerent en funcions.

Els grups de la bancada de l'oposició municipal, exigeixen també que l'alcaldessa de la ciutat i presidenta de Nous Espais, explique la seua responsabilitat sobre aquests escàndols i que no passe ni un sol dia perquè els joves propietaris afectats pel canvi de preus de les vivendes, tinguen una satisfacció.

Aquestes decisions que han portat els partits de l'oposició torrentina a demanar la dimissió i les explicacions pertinents, es fonamenten en la sentència dictada pel Jutjat que entén d'allò Social i que ha declarat improcedent l'acomiadament del que fos gerent de la societat municipal d'urbanisme i condemna a pagar-li una indemnització de vora 69.000 euros.

A l'esmentada sentència s'hi deixa clar que el conseller delegat de Nous espais i regidor d'urbanisme, Santiago Martí, coneixia les actuacions del gerent que van fer dimitir i que resulta poc creïble que aquestes actuacions no foren conegudes pel Consell d'Administració i per la presidenta d'aquest òrgan rector i alcaldessa de Torrent.

És d'aquesta manera que, els grups opositors, asseguren que el regidor i l'alcaldessa han donat suport a un intent d'estafa i eren coneixedors d'aquesta operació contrària als interessos del joves propietaris de les vivendes.

Però a més d'això, el Bloc i el PSOE de Torrent denuncien l'obscurantisme i l'ocultació de documentació per part de tots dos polítics conservadors i demanen que l'alcaldessa cesse el regidor Santiago Martí, perquè des del pronunciament de la sentència, resta inhabilitat per a continuar gestionant aquesta àrea.

Abans que a un coix

PERE ROSSELL

La saviesa popular, sentencia de seguida les actituds impròpies d'aquelles persones que s'hi dediquen a la gestió pública i assegura, en línies generals, que s'agafa més aviat a una persona mentidera que a un coix, per molt que aquella vulga amagar documents, cartes personals i expedients. Així veiem que obra l'alcaldessa de Torrent, sense adonar-se que el temps de les dictadures i de «l'ordeno i mando» fa més de trenta anys que han passat a la història. La mentida és molt mala consellera per a poder exercir la funció pública i, de fet, en altres països en que hi ha més cultura democràtica, aquestes actituds i procediments fan caure presidents de govern, ministres d'afers interiors i fins i tot conserges i administratius. Ara i ací, s'intenta aplicar la llei del silenci i de la conculcació de llibertats i això no és mai un bon camí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.