Política

Felip VI proposa a Pedro Sánchez la formació de govern

El líder del PSOE haurà de començar les negociacions per sotmetre's a una votació d'investidura

Felip VI ha proposat a Pedro Sánchez la formaciód el govern. Així ho ha explicat el president del Congrés dels Diputats, Patxi López, en roda de premsa després de reunir-se amb el monarca espanyol i comunicar la decisió al líder del PSOE per telèfon. Sànchez ha sortit en roda de premsa poca estona després que Patxi López per anunciar que el PSOE “assumeix la responsabilitat de formar govern”.

Sánchez ha demanat al president del Congrés, Patxi López, que no convoqui el ple d'investidura fins d'aquí a tres setmanes o un mes, amb l'objectiu de fer les negociacions necessàries i dur a terme la consulta interna entre els militants del PSOE, tal com es va comprometre al Comitè Federal del partit de dissabte. El president del Congrés ja ha dit que li sembla una petició “raonable”, i per tant el ple per a la investidura podria tenir lloc a finals de febrer o principis de març.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia