Política

AVUI.CAT, únic diari català a oferir dades en temps real

AVUI.CAT, la web del diari AVUI estrenada el dia de Sant Jordi, s'ha convertit en l’únic diari digital català a oferir dades en temps real dels resultats de les eleccions municipals i autonòmiques celebrades als Països Catalans. Amb una actualització permanent de les dades i un seguiment minut a minut de les variacions percentuals, AVUI.CAT va oferir en un format especial totes les dades dels municipis de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears.

En el cas del Principat de Catalunya i el País Valencià, també es van donar dades de tots els districtes de les ciutats de Barcelona i València. L’especial informatiu d’AVUI.CAT, encara que al Principat no se celebressin ahir eleccions al Parlament –que es van convocar l’1 de novembre passat–, va voler concentrar l’interès en les eleccions al Govern Balear i a les Corts Valencianes.

Amb una mitjana de 1.500 usuaris únics connectats cada hora, segons les dades provisionals de l’Oficina de Justificació de la Difusió, l’especial informatiu va convertir-se en un dels principals punts d’informació i seguiment per als internautes catalans en la nit electoral viscuda ahir a tot l’Estat.

Des que el 23 d’abril es va estrenar la web del diari AVUI, la progressió d’usuaris i de consultes ha anat en augment de manera constant amb una ràtio del 20 per cent aproximadament, a conseqüència de la cada vegada més àgil immediatesa informativa que ofereix.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.