Política

Hezbol·lah entrega els cadàvers dels dos soldats israelians capturats el 2006

Pròxim Orient

La milícia xiïta libanesa Hezbol·lah ha confirmat que els dos soldats israelians que va capturar el 12 de juliol del 2006 són morts, tal com Israel temia. La milícia ha entregat els dos taüts negres en els quals es troben els militars Ehud Goldwasser i Eldad Regev en el pas fronterer de Rosh Hanikra, entre Israel i el Líban, on té lloc l'intercanvi de presoners.

Ara, un equip del consell suprem de rabins militar haurà d'identificar els cossos. També experts forenses estan en alerta per ocupar-se del tema. En una base de l'exèrcit israelià, pròxima a la frontera, estaran esperant les famílies Goldwasser i Regev, els fills dels quals, Ehud i Eldat, són els segrestats objecte de l'intercanvi.

Tot just es completi la identificació d'aquests dos soldats, Israel lliurarà a la Creu Roja els cinc libanesos que tenia empresonats complint condemna, entre els quals el terrorista Samir Kuntar. També seran lliurats a Hezbol·lah els cossos de 199 dels seus membres i altres homes que van participar en atacs a territori israelià i que van morir en topades amb l'exèrcit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.