Política

L'ONU suspèn la distribució d'ajuda a Gaza perquè no tenen combustible per als vehicles

Gaza

L'Organisme de les Nacions Unides pels Refugiats Palestins (OOPS) ha suspès aquest divendres la distribució d'ajuda a la franja de Gaza ja que s'han quedat sense combustible per als seus vehicles, segons ha anunciat el seu portaveu, Adnan Abu Hazna.

"La situació és molt seriosa, i es deteriora hora rere hora", ha comentat el portaveu. "Pensem que la continuació d'aquesta situació provocarà un desastre a la població civil d'aquest territori", ha afegit Hazna, segons ha citat el centre de notícies de l'ONU.

"No tenim combustible per als nostres camions i hem decidit parar la distribució a tot el territori". "Fem una crida a Israel i a la comunitat internacional que intervinguin perquè puguem tenir els carburants", ha explicat, i ha afegit que, quan es reprengui el subministrament, començarà novament la distribució.

L'ajuda que distribueix l'OOPS arriba a 700.000 refugiats a Gaza. Els israelians han suspès en ocasions anteriors l'entrega de combustible en resposta als coets llançats per militants palestins cap a Israel, o per altres incidents en què han mort soldats israelians. Les respostes de Tel Aviv han sigut descrites per l'ONU com a desproporcionades, perquè tenen un impacte sobre centenars de milers de palestins.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.