Política

Hezbol·lah retira els seus milicians dels carrers de Beirut

El grup xiïta Hezbol·lah i els seus aliats de l'oposició han decidit retirar els seus militants armats dels carrers de Beirut, que ocupaven des de feia tres dies.

Segons un comunicat difós per Hezbol·lah, els grups xiïtes opositors tornaran a l'exèrcit el control sobre els carrers i les carreteres del Líban, minuts després que el cap militar libanès hagi frenat dues decisions del govern contra aquesta organització.

Les Forces Armades libaneses han congelat la decisió de desmantellar la xarxa de telecomunicacions de Hezbol·lah i de destituir el cap de la seguretat de l'aeroport, Wafic Chucair, suposat col·laborador del grup xiïta.

Tot i així, l'oposició ha anunciat que prosseguirà la seva campanya de "desobediència civil'' contra l'executiu del primer ministre Fuad Siniora i que fins ara ha consistit en una acampada multitudinària que manté paralitzat el centre de Beirut des de fa un any i mig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.