Política

El govern pakistanès reté sota arrest domiciliari la líder opositora Benazir Bhutto

Les forces de seguretat asseguren que l'arrest domiciliari només busca protegir Benazir Bhutto d'un possible atac

La líder opositora del Pakistan, Benazir Bhutto, es troba sota arrest domiciliari, segons informa un canal privat de televisió que cita una font governamental.
La policia ha encerclat casa seva i el lloc on Benazir Bhutto havia convocat la població per participar en una manifestació contra el règim de Pervez Musharraf, que el cap de setmana passat va decretar l'estat d'excepció.

Les forces de seguretat asseguren que l'arrest domiciliari només busca protegir Benazir Bhutto d'un possible atac terrorista durant la protesta. Mentrestant, l'oposició afirma que abans de la celebració de les protestes les autoritats han detingut 5.000 seguidors de Bhutto.

Algunes fonts expliquen que un jutge ha entrat a casa de Bhutto per entregar-li l'ordre d'arrest domiciliari. La policia ha acordonat el perímetre de casa seva a Islamabad per impedir que viatgi cap a Rawalpindi, on s'havia de fer la manifestació.

La manifestació havia de servir per protestar contra l'estat d'emergència al país i per exigir la convocatòria d'eleccions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.