Política

De la Vega acusa Rajoy de crear un problema on no hi és quan insinua que prohibirà el vel musulmà

La vicepresidenta del govern espanyol, Maria Teresa Fernández de la Vega, ha acusat el candidat del PP per al 9 de març, Mariano Rajoy, de "crear un problema on no hi és" quan insinua que prohibirà l'ús del vel islàmic a les escoles si guanya les eleccions i governa. El popular es planteja incloure aquesta condició en el "contracte d'integració" que vol imposar als immigrants. L'anunci del PP arriba dies després que Turquia hagi aprovat una reforma de la Constitució que permetrà a les estudiants universitàries dur vel a classe, una decisió que contradiu el principi de laïcitat de l'Estat turc.

En la compareixença pública posterior al consell de ministres, De la Vega ha advertit que "a Espanya no hi ha problemes amb els immigrants i crear-los és irresponsable", ja que provoca "crispació i confrontació, en lloc d'integració".

Sobre l'anunci de Rajoy segons el qual el PP no regularitzarà els immigrants sense papers, la vicepresidenta manté que se n'alegra "perquè és just el contrari del que va fer el PP l'última vegada que va governar, que va ser regularitzar massivament, sense requisits".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.