Política

Alonso diu que la postura del PNB a Arrasate tindrà "conseqüències serioses"

Política

El portaveu del grup socialista al Congrés, José Antonio Alonso, ha assegurat aquest dimecres que la "lamentable actitud" mostrada ahir pel PNB en rebutjar la moció de censura contra l'alcaldessa d'ANB a Arrasate, Inocencia Galparsoro, "ha de tenir conseqüències serioses".

Alonso ha reconegut en una entrevista a Tele-5 que la postura del PNB "posa les coses difícils" en les futures relacions i pactes amb el PSOE. De fet, ha assegurat que el PSOE "meditarà de forma seriosa" la seva posició després del rebuig del PNB a la moció de censura, que va tenir lloc mentre es confirmava al Congrés que els socialistes li cedien un lloc a la mesa de la cambra. "Això posa les coses evidentment difícils", ha admès el responsable socialista.


De cara a les negociacions amb el PNB per a la investidura de José Luis Rodríguez Zapatero, Alonso no ha volgut "avançar esdeveniments", però sí que ha tornat a deixar clar que la postura del PNB amb ANB és "profundament lamentable", perquè no hi ha cap dubte que el partit abertzale "ha d'estar fora del govern municipal d'Arrasate i de qualsevol altre lloc d'on es pugui" treure.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.