Política

Centenars de militants demanen la dimissió de Rajoy davant la seu nacional del PP

Crisi al PP

Centenars de militants i simpatitzants s'han concentrat davant la seu nacional del PP, al carrer Gènova de Madrid, a favor de la dirigent basca María San Gil i cridant consígnes contra el líder popular, Mariano Rajoy, a qui han demanat que dimiteixi.
Per la seva banda, Rajoy ha assegurat aquest divendres que no "tirarà la tovallola malgrat que "alguns des de fora" pretenen que ho faci i ha dit que si algú vol presentar una llista alternativa que faci un pas endavant i ho digui.

El president popular assegura que no deixarà a "l'estacada" la "immensa majoria" del partit que li va demanar que es presentés i li va donar públicament el seu suport. "Hi ha persones que intenten que no em presenti a presidir el partit i això no es produirà", ha remarcat Rajoy.

La crida feta a través de SMS entre els militants i simpatitzants del PP per concentrar-se aquest migdia davant la seu del PP com a mostra de suport a San Gil i a Mariano Rajoy només ha tingut resposta dels partidaris de la dirigent basca. Almenys les consignes dels concentrats són contra Rajoy i Alberto Ruiz-Gallardón.

Així, s'ha pogut sentir "Mariano Rajoy dimite hoy" i "Que marxi Rajoy i vingui San Gil". També s'han sentit consignes a favor d'Esperanza Aguirre.

Una estona abans de les 12h ha arribat l'alcalde de Madrid, Alberto Ruiz-Gallardón, a la seu del PP, a qui els concentrats han titllat de "traïdor i covard". Gallardón ha assistit a una reunió presidida per Rajoy amb diversos alcaldes populars per parlar sobre finançament local.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.